Afterbakkie

Na een klinkend slotakkoord is het niet over-en-sluiten bij 'Make it Awesome'.
Belangrijk en vaak onderschat onderdeel van onze aanpak is ook een effectief evaluatie moment.
In goed overleg wat uw wensen zijn plannen we samen met u, uw managers en/of medewerkers dit awesome moment in alvorens het event gestart is.
"Hoe heeft u het ervaren?" is één van de afterbakkie-vragen die zeker aan bod zal komen.

Natuurlijk helemaal vrijblijvend, willen wij graag weten hoe u het event heeft beleefd en hoe u Make it Awesome heeft mogen ervaren. In een persoonlijk en vertrouwelijk eindgesprek willen we graag naar u luisteren en lichten wij de gestelde doelen toe. Uit ervaring blijkt dat onderwerpen als: het effect, de beleving, welk vervolg en heel wat andere eye-openers erg populair zijn.

Wanneer uw event is gevierd, is het natuurlijk van groot belang dat uw gasten uiteindelijk een voldaan en geïnspireerd gevoel overhouden. Aangezien veel events jaarlijks terugkeren, is het erg belangrijk op de evaluatie-afterparty alles door te spreken, feedback te geven en te ontvangen, zodat u (en wij) weten wat er verbeterd zou kunnen worden. Het is daarom ook erg belangrijk dat achterhaald kan worden of uw gasten een positief en treffend gevoel aan het event hebben overgehouden.
Make it Awesome heeft hier natuurlijk de juiste tools voor en helpen u er graag mee.  

Onze constatering, de bevindingen en behaalde doelen gaan u zeker helpen het event een effectief vervolg te geven. Wij zeggen: "team-work makes the dream-work!"
Ook dit maakt Make it Awesome waardevol, uniek en onderscheidend.

Onze missie in drie woorden: Make it Awesome!