Coaching Track

Als eerste noemen we het liever geen coaching maar activering.
Dit traject is juist zo 'awesome' omdat je alleen maar geactiveerd hoeft te worden. Het zit al in je! Naast dat coaching een containerbegrip is geworden leert, traint en begeleid een coach je om tot oplossingen te komen en hoe je je nieuwe doelen blijvend kunt bereiken.
Een activatie traject geeft je juist snel inzicht in wie je bent en benadrukt jouw unieke kracht! Geen lange trajecten met huiswerk en tijdrovende trainingen maar wij zoomen in op jouw kracht want daar gebeurd het
en je hoeft het dus niet aan te leren, het gaat als vanzelf omdat het dus al in je aanwezig is. Ontdek wie je bent, want met jouw unieke eigenschappen maak je verschil. Als eerste en belangrijkste maak je verschil in je eigen leven en daardoor dus ook in je werk, je familie/vrienden, in een organisatie of in de wereld. Door op een awesome manier met elkaar te reflecteren krijg je scherp inzicht op 5 belangrijke sleutels.
De 'sleutels' die jij krijgt op basis van een test raken de essentie van wie jij bent en wat jij van nature doet en kunt. Het zijn unieke eigenschappen die opgesloten liggen in jouw DNA.Ontdek jezelf en maak verschil!

Hoe zou het zijn als je weer energie krijgt van wat je denkt en doet? Zit er veel meer in je, maar weet je niet hoe je het eruit kan/moet halen?
Geweldig dat je hier bent! Ik wil dan heel graag samen op pad om jouw potentieel te ontdekken, die te activeren en je te laten groeien.

Wij geloven dat jij over natuurlijke eigenschappen beschikt die jou zo bijzonder en krachtig maken!
Ieder mens bekijkt de wereld op een unieke manier, bezit eigen gaven en talenten en kan buitengewone waarden toevoegen. Dit alles bij elkaar is je unieke DNA.

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun oorspronkelijke DNA. Het resultaat daarvan is vaak dat ze futloos zijn op werkgebied of privé vastlopen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat mensen op posities terechtkomen waarin ze ervaren dat ze niet op hun plek zijn. Gevolg: er lekt kostbare energie weg!
Tegelijkertijd kunnen mensen vaak niet goed duidelijk maken wat de echte reden is van dit gevoel van energie lekken...

DNA
Om daarachter te komen is een DNA track ontwikkeld, we duiken samen in jouw DNA. Wat zit er in je, wie ben je en hoe ga je dat inzetten om echt te gaan genieten van wat je doet en het verschil wat je kan maken in de wereld om je heen.

Vertrouwen is natuurlijk nummer één in dit traject, het heeft wat tijd nodig zodat het natuurlijk kan groeien tijdens dit unieke traject. 
Je start met het maken van de test, daarna hebben we een aantal gesprekken met elkaar. D.m.v. deze gesprekken zul je meer en meer ontdekken wie je bent, wat je talenten zijn en wat er allemaal voor moois in je zit. Wat zie je, wie ben je en wat motiveert je? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord tijdens deze DNA Track. De onschatbare waarde die het jezelf, maar ook je omgeving geeft, is met recht 'awesome' te noemen!
Dit is niet alleen een manier om je persoonlijkheid beter te gaan begrijpen, het is ook onmisbaar om jouw plek te ontdekken waaruit je gelanceerd kan worden. Als je dat ontdekt, kun je leven en functioneren op een manier waarbij je echt ervaart; dit is wie ik ben! 
Ook in het samenstellen van teams of het leiden van een organisatie geeft dit traject unieke en waardevolle inzichten.

De basis waar we vanuit starten is:

 • Ieder mens heeft invloed
 • Ieder mens is uniek
 • Het leven is een gave, leef daarom zoals jij bedoeld bent om te leven
 • Transformatie vindt plaats van binnenuit
 • Bekrachtig jouw unieke individualiteit
 • Richt je op jouw potentieel en ontwikkel dat
 • Door jouw uniekheid te ontdekken en in te zetten:
  - ga jij een voldoening gevend leven leiden
  - leer jij wat jouw plaats in het leven is
  - leer jij op welke wijze je jouw bijdrage levert in jouw functioneren
  - leer jij begrip te krijgen voor die ander (die anders is)
  - maximaliseer jij jouw invloed

We hopen je snel te mogen motiveren, inspireren maar vooral te activeren om met jezelf aan de slag te gaan.
Onze drive ben jij en onze passie is het AAN-zetten van mensen.
Kom tot leven en ontgrendel je potentieel, de sleutels heb je zelf!

  - YOU'RE AWESOME! -