Allereerst zien we dat teveel events en feestjes voorbij gaan zonder dat het ook maar iets oplevert voor de organisatie of voor de gast. Dit vinden wij een gemiste kans! Wij denken graag mee om een effectieve doelstelling voor uw organisatie neer te zetten. Dat kan gericht zijn op dankbaarheid naar uw medewerkers en vrijwilligers voor hun grenzeloze inzet of juist om uw organisatie ‘in the spotlights’ te zetten bij uw bestaande relaties, bewoners en gasten maar zeker ook voor toekomstige clieënten.

Bijvoorbeeld woonzorghuizen en andere zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat de ouderen die helaas nog vaak met pijn en moeite het laatste stuk van hun leven beleven de kostbare tijd die er nog is, onvergetelijk en 'awesome' gaat worden! Bewoners samen met hun naaste een waardevolle tijd bezorgen, dat is de aanpak waar wij van genieten! Die glinstering in de ogen, de lach op hun gezicht, dat is krachtvoer waar wij energie van krijgen!

Maar ook als de samenwerking binnen uw organisatie stroef verloopt en u wilt bijvoorbeeld uw teams beter laten samenwerken of alleen de teamspirit tussen de collega’s verhogen? Ook dat doen wij bij
Make it Awesome! Door medewerkers en/of vrijwilligers op een inspirerende en leuke manier oog voor elkaar te laten hebben, helpen wij die waardering weer te laten groeien en bloeien.

Dat een doelstelling voor uw event erg belangrijk is en een extra waarde zou moeten zijn, lichten wij graag toe in een inspirerend kennismakingsgesprek.

We, Make it Awesome!