Silent disco

Dans en zing mee op uw favoriete hits. Of dit nu de Hollandse kaskrakers van vroeger zijn, de beste nummers uit de jaren 80 of de hits van nu. Alles is mogelijk! Zing en dans mee op de muziek van vroeger en waan u weer even terug in vervlogen tijden. In overleg stemmen we de muziekkeuze af. Als er verzoeknummers zijn die wij echt moeten meenemen, horen wij dat natuurlijk heel graag.

Maar ook voor de wat jongere feestgangers is dit een awesome aanvulling. Denk aan DJ’s die met elkaar battlelen om de meeste koptelefoons op hun kleur afgestemd te krijgen. Ga helemaal uit je dak op de beats van je favoriete hits!

Onze Silent disco kan eindeloos gecombineerd worden. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Silent disco in combinatie met onze Partypool of met de mooiste koffies van een barista? Ook een heerlijk idee is onze Club a Soeptruck. Even bijkomen van al het zingen met de lekkerste soep, boordevol streekproducten. Daarna weer verder met nieuwe energie!

De Silent disco kan een onderdeel zijn van het event. Ook hebben we veel ervaring in het omtoveren van locaties in een prachtig thema Wonderland. Het decor passen we aan naar het thema van het event voor een complete beleving.

*Awesome tip: Onze Silent disco kan ook ingezet worden bij presentaties in drukke ruimtes. Bijvoorbeeld door tribune opstelling met koptelefoons, microfoons en beeldscherm. Zo kunt u waar u ook bent, het beste halen uit de presentatie. 

Vraag ons naar de mogelijkheden. Samen maken we het onvergetelijk!

Silent disco Silent disco Silent disco Silent disco Silent disco Silent disco Silent disco Silent disco