Houten themahutjes

Met onze houten hutjes geeft u in een handomdraai het event de sfeer die u maar wilt. Daarbij zijn ze zeker ook erg praktisch en zoooo gezellig!

Op een event in wintersferen maken we er een fantastisch après ski dorp van, op een Boerenfeest zijn het marktkramen met de lekkerste streekproducten en in de zomer maken we er bamboe hutjes van. En ook als foodhutjes bakken, braden en koken we er 'awesome' gerechten in.

Ideaal als uitgiftepunt voor pannenkoeken, Belgische wafels, cocktails, chocolademelk, glühwein, chocolade fonteinen, popcorn, diverse drankjes, warme worst, poffertjes, muntverkoop, soep, koffie, thee, ijsjes en ga zo nog maar even door. We kunnen de houten themahutjes aankleden naar wens. Daarbij zijn we specialist in het aankleden van de hele locatie in een thema wonderland.

Onze houten huisjes kunnen echt overal bij! Dus combineer er op los met bijvoorbeeld onze Chocolade fonteinen, High tea en Partypool. Of maak snel een afspraak om een orgineel en uniek concept uit te werken!
Neem dan contact met ons op en klik hier

Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes Houten themahutjes