Banket met effect

Wij verzorgen graag de mooiste en lekkerste creaties voor u. Dat is voor ons een piece of cake. Voor de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen. Hieronder een greep uit ons ruime assortiment, waar u zeker trek van zult krijgen!

Kanjer gebak
U kent ze wel, al die kanjers op de (sport)vereniging, club of in de zorg. Hoe leuk is het om hen te bedanken. Gewoon om te laten zien dat hun werk nooit als zomaar ‘normaal’ wordt beschouwd. Dit unieke smaakvolle taartje hebben wij opgebouwd uit 3 laagjes luchtige cake en rijk gevuld met een luxe botercrème en een luchtige romige monchou. Als topping een laagje transparante confituur met een strakke afgewerkte decoratie, dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn. Een prachtig gebakje om uw kanjers mee in het zonnetje te zetten.

Taarten 
Al onze unieke taarten zijn even lekker. Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Wij maken ze met liefde! Van Red Velvet tot Dadeltaart en van Appeltaart tot Tony Chocolonely Oreo Cheesecake. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen we rekening houden met dieetwensen.

Themasoesjes 
Heerlijke slagroomsoesjes om de geboorte van een kind te vieren, bij uw jaarlijkse bedrijfsevent of zomaar als lekkere traktatie. Decoratie naar eigen wens. Alle variaties zijn mogelijk en niets is te gek!

Oliebollen
Als de leukste en lekkerste tijd van het jaar is aangebroken mogen onze oliebollen niet ontbreken! We zijn met onze oliebollen al meerdere keren in de prijzen gevallen. Heeft u nog oliebollen nodig dan zit u bij ons op het juiste adres!

Banket met effect Banket met effect Banket met effect Banket met effect Banket met effect Banket met effect