2020 here we come

We kunnen terugkijken op een hele mooie december maand! Het Winterfestival in een gesloten woonzorglocatie in Rotterdam was zeker een hoogtepunt! Het ene AWESOME event na het andere mochten we daar organiseren; een fantastisch medewerkersfeest, sfeervolle kerstdiners voor 300 man, ontroerende optredens en ga zo maar door!
Eén van onze hartzaken: “gebruik je Passie om Impact te hebben” kwam hier helemaal tot zijn recht! AWESOME!
Wat geweldig mooi om bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

Ook mochten we het verschil maken in Duindorp waar we te midden van alle onrust een gezellige Silent Disco met winterse Kerstborrel hebben georganiseerd.
Mooie organisaties en bedrijven mochten we ontzorgen door een ‘awesome’ Kerstontbijt te verzorgen. Van ruimtes aankleden tot tafels in stijl opdekken het kwam allemaal voorbij afgelopen december.

Nu is het tijd om vooruit te kijken en dat zorgt voor nieuwe ideeën en stellen we onszelf weer doeltreffende vragen.
Wat willen we in 2020? Waar onderscheiden we ons én waar krijgen we mega veel energie van?
Inspirerend en heerlijke vragen om met elkaar over na te denken.

Ook gaan we de komende tijd op pad.
We hebben al mooie afspraken staan met inspirerende mensen die werkzaam zijn bij verzorgingshuizen die we gaan leren kennen. We kijken er naar uit om samen te brainstormen, te inspireren en enthousiasmeren op de plekken waar we worden uitgenodigd. Ideeën te bedenken en onze awesome energie over te brengen zodat 2020 het jaar wordt waar wij Licht brengen op plekken waar je normaal gesproken liever niet bent.