CORONA  vs  MAKE IT AWESOME

Want stil zitten, daar houden we écht niet van! En omdat iedereen in deze tijd wel wat extra liefde én extra vitamientjes kan gebruiken, werd het idee “Bakkie Liefde” geboren! Houten bakkies met liefde gevuld in de vorm van een groot assortiment fruit, groenten of een mix daarvan.

We hebben ondertussen al heel wat Bakkies mogen rondbrengen bij thuiswerkende medewerkers om ze een liefdevol ‘hart’ onder de riem te steken, aan paps of mams die nu niet geknuffeld kunnen worden, opa of oma die beschermd thuis of in een verzorgingstehuis zitten af te wachten of gewoon zomaar om iemand te laten weten dat diegene gemist wordt. Zorginstellingen, diverse scholen, huisartsenpraktijken en managementteams hebben we al zo blij mogen maken…en echt, dat is zo bijzonder!

We zouden Make it Awesome niet zijn als we voor Koningsdag niet een knaloranje Koninklijk Bakkie hebben gemaakt en deze overal mochten bezorgen. Gevuld met extra veel & heerlijk oranje fruit. Zo werd Koningsdag toch nog een feestje met een kleine knipoog!

Voor alle lieve moeders van Nederland die het ook zo pittig hebben gehad met de kids 24/7 om zich heen hebben we een ‘speciaal’ Moederdag Bakkie gemaakt. En wat zijn er mega veel moeders blij gemaakt! Bakkies vol éxtra liefde met o.a. aardbeitjes + slagroom, een mooi bloeiend buitenplantje, een Doe-het-zelf Bak-pakket of een prachtig Bakkie asperge Liefde. Het was één groot Moederdagfuifje!

De zaterdag voor Moederdag begon het feest al vroeg; de zon scheen, het draaiorgel speelde en wij stonden samen met de beste granola bakkers van ‘Enjoy Granola’ en de vakdames van ‘Bloem Visie’ op een heus mini marktpleintje! Met een prachtige kraam vol verschillende “Bakkies Liefde” kwamen er mensen super enthousiast bij ons winkelen.

Dit Bakkie Liefde concept kunnen we echt overal realiseren dus bij ons kriebelt het aan alle kanten om ook op meerdere plekken een mini markt te mogen organiseren rondom Bakkie Liefde!
Tot 1 sept. liggen de events helaas stil, maar het goed…eh…awesome nieuws is…wij gaan wel doorrr…want wij zijn nog lang niet klaar met onze Bakkies Liefde!
Deze week lanceren we al een spiksplinternieuw en uniek bakkie, dus hou ons in de gaten!

Wil je ook wat liefde uitdelen of er lekker zelf van smullen? Neem dan gezellig contact met ons op of kijk snel op https://www.bakkie-liefde.nl/

Voor sfeerbeelden en leuke indrukken kijk op onze sociale media:
FACEBOOK  INSTAGRAM