SILENT DISCO -CORONA PROOF-

Afgelopen maandag mochten we de Silent Disco hoofdtelefoons afleveren bij woonzorglocatie Laurens De Hofstee. Zelf konden we helaas de Silent disco niet verzorgen vanwege de Corona maatregelen. Maar we heten niet voor niets ‘Make it Awesome’ en een lach tevoorschijn toveren op al die mooie gezichten is waar wij het voor doen! Dus.. waar een wil is, is een weg! Na een korte uitleg op locatie van hoe de Disco werkt hebben de activiteiten begeleiders van De Hofstee er zelf een groot feest van gemaakt. Vier dagen lang hebben deze kanjers alle woongroepen verrast met onze Silent Disco. Prachtige genietmomenten! Heerlijk zingen en swingen…. met elkaar!

In alle mogelijke vormen zorgen wij voor een Silent Disco feestje. Of dit nu midden in een sfeervol aangekleed weiland is, waar gemakkelijk veel mensen mee kunnen doen op 1,5 meter afstand, of in kleine groepjes op een woongroep, voor ons is echt alles mogelijk!
Wij komen bij je langs en geven uitleg over onze Silent Disco en met natuurlijk nóg meer plezier verzorgen wij zelf voor jullie een onvergetelijke én swingende tijd!

Is onze Silent Disco voor jullie ook een ‘Awesome’ idee? We horen het graag, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden!

SILENT DISCO -CORONA PROOF- SILENT DISCO -CORONA PROOF- SILENT DISCO -CORONA PROOF- SILENT DISCO -CORONA PROOF- SILENT DISCO -CORONA PROOF- SILENT DISCO -CORONA PROOF-