wat we doen bij

Onze focus om cliënten of bewoners samen met hun familie en vrienden een onvergetelijke tijd te laten beleven heeft al heel wat los gemaakt in de zorg. Daarnaast vinden wij het altijd net zo belangrijk om medewerkers en vrijwilligers op de juiste manier te waarderen én inspireren met verrassende concepten.Naast creëren en organiseren ontwikkelt Make it Awesome zich op gebied van beleving, enthousiasmeren en inspireren, en niet zonder resultaat! Denken vanuit mogelijkheden en middelen is hét vakgebied van onze organisatie.
Rémon van den Berg is de drijvende kracht achter Make it Awesome. Na 20 jaar lang een familiebedrijf in de bakkerij sector te hebben geleid, hakte Rémon in 2017 de knoop door, ging een nieuwe uitdaging aan en startte Make it Awesome. Wat Rémon ook doet, doet ie gedreven en met een enorme passie voor mensen. Door deze ervaring en de sterk samengestelde teams van Make it Awesome staan we bekent als enthousiaste doeners met een onuitputtelijk scala aan ideeën. We ademen zowel positiviteit als creativiteit en vanuit Rémon zijn bakkers-achtergrond gaan we voor niets minder dan top kwaliteit!

De ervaring die Rémon heeft opgedaan in de jaren als mede eigenaar van een bakkerij met meerdere vestigingen zorgt voor een duidelijke koers van Make it Awesome. Wij zien mensen! 
Overal waar wij komen zetten we mensen "aan"! We bedenken en organiseren de meest complete en uiteenlopende events die diepverborgen glimlachen tevoorschijn toveren. Events die het verschil maken en hun impact hebben is ons ultieme doel. Ook vanuit doelgroepen denken is waar we zo van genieten. Op allerlei manieren inspireren we graag mensen, vanuit dat enthousiasme organiseren we events met een doelstelling. Events mét effect!

Ons bedrijf draagt met trots een naam met drie woorden die meteen zijn missie samenvat.
Onze missie, kort maar krachtig; ‘Make it Awesome’.