wat we doen bij

Make it Awesome staat bekent als een warme en enthousiaste club doeners met een onuitputtelijk scala aan ideeën. We ademen zowel positiviteit als creativiteit en we staan voor niets minder dan top kwaliteit! Overal waar wij komen zetten we mensen "aan" d.m.v. awesome events! We bedenken en organiseren de meest complete en uiteenlopende evenementen die bij iedereen een glimlach tevoorschijn tovert. Events die het verschil maken en hun impact hebben is ons ultieme doel. Ook vanuit doelgroepen denken is waar we zo van genieten. Op allerlei manieren inspireren we graag mensen, vanuit dat enthousiasme organiseren we events met een doelstelling. Events mét effect!

In 'de zorg' ligt onze focus op cliënten of bewoners samen met hun familie en vrienden een onvergetelijke tijd te laten beleven. Dit heeft al heel wat los gemaakt de laatste jaren. Daarnaast vinden wij het net zo belangrijk om medewerkers en vrijwilligers op de juiste manier te waarderen én inspireren met verrassende concepten. Naast creëren en organiseren ontwikkelt Make it Awesome zich op gebied van beleving, enthousiasmeren en inspireren, en niet zonder resultaat! Denken vanuit mogelijkheden en middelen is hét vakgebied van onze organisatie.

Rémon van den Berg is de drijvende kracht achter Make it Awesome. Na 20 jaar lang een familiebedrijf in de bakkerij sector te hebben geleid, hakte Rémon in 2017 de knoop door, ging een nieuwe uitdaging aan en startte Make it Awesome -EVENTS-. 
Wat Rémon met zijn team ook doet, doen ze gedreven en met een enorme passie voor mensen.

Ons bedrijf draagt met trots een naam met drie woorden die meteen zijn missie samenvat.

Onze missie, kort maar krachtig; ‘Make it Awesome’.