Na 20 jaar lang een familiebedrijf in de bakkerij sector te hebben geleid, hakte Rémon in 2017 de knoop door, hij ging een nieuwe uitdaging aan en startte Make it Awesome. Wat Rémon ook doet, doet ie gedreven, met een enorm enthousiasme en passie voor mensen. Samen met zijn team staan ze bekent als enthousiaste doeners met een onuitputtelijk scala aan ideeën. Ze ademen zowel positiviteit als creativiteit en vanuit Rémon zijn bakkers-achtergrond gaan ze voor niets minder dan top kwaliteit!

Naast creëren en organiseren ontwikkelt Make it Awesome zich op gebied van beleving, enthousiasmeren en inspireren, en niet zonder resultaat! Denken vanuit mogelijkheden en middelen is hét vakgebied van Make it Awesome.

De ervaringen die Rémon heeft opgedaan in de jaren als mede eigenaar van een bakkerij met meerdere vestigingen en de diversiteit aan verschillende teams hebben hem geleerd om mensen écht te zien. Ze te herkennen en erkennen! De meest uiteenlopende events bedenken en organiseren, events die het verschil maken en hun impact hebben is het ultieme doel! Dat is waar het bij Make it Awesome om draait.
Ook vanuit doelgroepen denken is genieten voor Rémon en zijn team.
Op allerlei manieren inspireren ze graag mensen, vanuit dat enthousiasme organiseren ze events met een doelstelling. Events mét effect!

Een bedrijf met een naam die meteen zijn missie samenvat. Rémon zijn missie is kort maar krachtig;
In drie woorden ‘Make it Awesome’.