Bakworkshop op locatie

Tijdens de bakworkshop op locatie ga je gezellig met elkaar verschillende lekkernijen bakken. Omdat smaken verschillen hebben wij een leuk assortiment waar uit gekozen kan worden. Dit kan op locatie zijn of een doeltreffende en mooie locatie die wij uitkiezen. Onze héérlijke bakworkshop wordt vaak ingezet als onderdeel van een event of feest. Onder begeleiding van onze ervaren bakker gaan we met deegrollers, warme chocolade, marsepein, heerlijke room en fondant aan de slag. Samen maken we de lekkerste creaties! De bakworkshop staat helemaal in het teken van gezelligheid met elkaar en is erop gericht iedereen een smaakvolle tijd te laten beleven. 

Hoe een workshop eruit 'kan' zien:
Duur workshop 1,5 uur
Bakken van 3 producten
Inclusief alle benodigdheden, grondstoffen en bijhorende materialen

Allereerst starten we met het maken van slagroomsoesjes die we daarna in de chocolade dopen. Als iedereen lekker met de chocolade bezig is, begint de bakker alvast met het kloppen van de pudding. Met wat aanwijzingen en hulp is iedereen er klaar voor om zelf de puddingbroodjes te bakken. Na het spuiten met de spuitzak komt het klapstuk van de workshop, het versieren van de cup cakes in een bijpassend thema. De deegrollers komen tevoorschijn en de marsepein wordt gekneed om samen de lekkerste creaties te gaan bakken.
Aan het einde van de Bakworkshop kan iedereen zijn of haar producten mee naar huis nemen om deze trots te showen en heerlijk van te smullen!

Samen maken wij het onvergetelijk!

Bakworkshop op locatie Bakworkshop op locatie Bakworkshop op locatie Bakworkshop op locatie Bakworkshop op locatie Bakworkshop op locatie