Opening Sfeervol Winterfestival

Rond half 11 gingen we knallend van start met een optreden van Sjoerd Pleijsier, alias Simon Stokvis. Op geheel eigen wijze. Daarna stonden er opeens leden van het koor Papaya op die in de zaal zaten en zij begonnen a capella te zingen. Prachtig! Kerstklassiekers afgewisseld met eigentijdse medleys. Ondertussen kon iedereen genieten van een heerlijk stuk taart en een kop koffie.
Op de wintermarkt was nog veel meer lekkers! Heerlijke warme wafels, broodjes worst, soep, koek en heel veel chocola bij de chocoladefontein. Aan het einde maakten de klanken van het draaiorgel het gevoel van een Charles Dickens pleintje helemaal compleet. Als je nu binnenstapt in de Hofstee ben je voor even terug in de tijd.
Een bewoonster vertelde met tranen in haar ogen dat het draaiorgeltje haar zo aan haar opa deed denken. Op de vraag wat ze voelde bij die herinnering antwoordde ze kordaat, “ooh zo blij!” Meer woorden waren niet nodig! Wat vinden we het bijzonder dat we even deel mogen uitmaken van deze bijzondere plek en van deze prachtige mensen!

Opening Sfeervol Winterfestival Opening Sfeervol Winterfestival Opening Sfeervol Winterfestival Opening Sfeervol Winterfestival Opening Sfeervol Winterfestival Opening Sfeervol Winterfestival