Drive-In CarParty

Mensen in het zonnetje zetten en eens even lekker uitgebreid bedanken voor de afgelopen hectische tijd, dat wil je toch. Maar hou je daarbij wel genoeg rekening met de coronamaatregelen én wordt er dan nog wel voldoende gezorgd dat het echt onvergetelijk wordt?
Dat was de super uitdaging waar we afgelopen tijd voor stonden. Wat startte als een bijna onmogelijk plan bleek toch heel goed mogelijk én hoe!!! Check snel de >> video << en laat je inspireren!

Zoals eigenlijk elke dag het afgelopen half jaar, vroeg dit om een creatieve geest, wat omdenkvermogen en denken in oplossingen. Gelukkig zijn wij daar heel goed in! Na een paar knallende brainstormsessies had het plan zijn eerst hapjes lucht naar binnen gezogen; een Drive-In CarParty! 100% coronaproof en tóch onvergetelijk!

De auto’s werden door onze parkeerwachters begeleid naar de ingang van onze McDrive. Een loper was uitgerold om de medewerkers welkom te heten en zo de Drive-In met auto en al te betreden.
In de auto rijd je door dit in thema gestylde straatje, geweldig leuk aangekleed (al zeggen wij het zelf) in een festivaldecor, met diverse kraampjes in verschillende thema’s. Aan het begin van de Drive-In krijg je een hoofdtelefoon op en daarmee kon je alles volgen van wat er allemaal om je heen afspeelde. De Dj’s op het podium, de bedankjes van de directie, de quiz en nog veel meer, dus ook met de ramen dicht.
In deze McDrive werd er een golf van heerlijkheden door het raampje aangegeven, een smoothie, salade, broodjes hamburger en worst, een goodie bag als Happy Meal vol leuks om het feest compleet te maken.

De DJ ‘s maakte er ondertussen op het podium een feestje van, terwijl de gasten in hun auto’s genoten van al het lekkers. De geslaagden van het bedrijf werden ook nog even flink in het zonnetje gezet. Er werd een swingende quiz gespeeld en iedereen ging lekker los! En dat allemaal vanuit de auto’s, dus mooi veilig en 100% coronaproof. Altijd spannend of het allemaal gaat lopen zoals we bedacht hadden maar wat vonden wij het gaaf om dit te mogen organiseren én wat was het 100% geslaagd!

Deze Drive-In CarParty kunnen wij verzorgen in alle mogelijke thema’s, denk aan herfstsfeer of als Sinterklaas intocht of Kerstmarkt. Wij staan te popelen om jullie medewerkers, vrienden, organisatie, familie, kerk of club heerlijk te verrassen!

Check snel de >> video << en laat je inspireren!
Drive-In CarParty Drive-In CarParty Drive-In CarParty Drive-In CarParty Drive-In CarParty Drive-In CarParty